toggle menu

Simpel

Beste Radar,

Graag wil ik Simpel een Warme Douche geven. Zoals bekend heeft orkaan Irma bijzonder huis gehouden op Sint-maarten. Aangezien mijn vriendin daar woonachtig is hebben we veel contact via WhatsApp en Facetime, wat natuurlijk erg voordelig is. Na de orkaan was er geen stroom, waardoor er bijna geen communicatie mogelijk was.

Na een aantal dagen was er alleen de mogelijkheid om elkaar telefonisch, via de belbundel, te spreken. In de navolgende dagen heb ik haar herhaaldelijk gesproken wat uit eindelijk in een forse telefoonrekening resulteerde. Tot mijn grote verbazing kreeg ik op 9 oktober 2017 een mail van Simpel waarin zij vertelde mijn rekening van 101.90 euro te betalen, vanwege de situatie op het eiland.

Ik vind dit een super mooi gebaar dat laat zien dat Simpel echt bewogen is met zijn klanten. Daarom verdienen zij de Warme Douche.

Gerelateerd

Inzender: pl verkaik

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant