toggle menu

Specsavers Valkenswaard

Bij het uitladen van de spullen na een korte vakantie in de Efteling, viel mijn zonnebril op de grond. Zoals u vermoedt ging ik er ook nog eens op staan. Glazen zwaar bekrast en montuur verbogen. Jammerlijk einde van een paar leuke dagen.

Toen ik een paar dagen later bij Specsavers de schade liet opnemen werd ik vriendelijk geholpen door een medewerker. Hij overzag de schade, liep naar een rek, haalde daar eenzelfde montuur uit en deed deze samen met mijn zwaar beschadigde bril in een plastic zak. Hij vertelde mij doodleuk met een grijns op zijn gezicht, dat hij zou bellen als de bril klaar was.

Ik begreep er werkelijk niets van en stamelde iets van .. Ja maar hoeveel?.. Hij viel me in de rede en zei heel lief.. dit gaat u niets kosten. U krijgt gratis een nieuwe zonnebril op sterkte van ons. Ik werd er emotioneel van, het was tenslotte niet zomaar een goedkoop brilletje, het was een dubbel geslepen bril voor veraf en lezen.

Bijzonder dit, nog nooit meegemaakt in m'n leven.

Dank je, dank je Specsavers.

Gerelateerd

Inzender: Huub Reemers

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant