toggle menu

Spoedreparatie door Agara Garagedeuren

Graag wil ik het volgende met u delen:

Op maandag 12 februari j.l. wilde ik mijn auto uit de garage rijden. Dit was rond 15.00 uur. Op het moment dat ik de elektrische panelendeur wilde openen, braken de schroeven van een scharnier af waardoor een deel van de deur wel omhoog ging en een deel niet. Met alle gevolgen van dien.

Heel voorzichtig heb ik hem weer laten zakken, echter de deur kon ik onmogelijk weer open krijgen. Een en ander was duidelijk ontwricht. En mijn auto stond in de garage. We hadden één groot probleem: de volgende dag moesten we om 10 uur in Maastricht zijn voor de crematie van mijn zus, dus ik had echt de auto nodig.

Omdat ik bij de laatste actie met de garagedeur behoorlijk gewond raakte aan mijn hand en naar de huisarts moest, is mijn echtgenote op internet gaan zoeken naar een bedrijf gespecialiseerd in garagedeuren. In Nieuwegein, onze woonplaats, was het bedrijf gesloten en uiteindelijk vond ze een bedrijf in Woerden: Agara Garagedeuren.

Ze kreeg de eigenaar aan de telefoon en legde ons probleem uit in het bijzonder de reden waarom we de auto echt nodig hadden. Reactie: 'Mevrouw ik kom u helpen, het kan wel 20.00 uur worden, maar ik kom naar u toe.'

Rond 19.30 uur belde hij met de mededeling, ben onderweg. En inderdaad, hij kwam met zijn zoontje van 3 jaar op wie hij moet oppassen.

Eerst heeft hij het scharnier gemaakt zodat de deur omhoog kon en de auto eruit. Vervolgens alles weer afgesteld zodat de deur weer goed functioneerde. Op mijn vraag hoe ik moest betalen, op rekening of contant, kreeg ik het volgende te horen: 'Ik ben zo blij, dat ik u in deze situatie heb kunnen helpen, geld maakt niet altijd gelukkig, geef de kleine jongen maar wat voor in zijn spaarpot.'

Dit soort mensen bestaat dus nog echt! Vanuit Woerden gereden, ruim een uur gewerkt en dan dit. Dit bedrijf verdient echt de Warme Douche!

Inzender: Nick Verweij

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant