toggle menu

Synergy Health

Ons zoontje Cees van zeven maanden oud heeft sinds zijn derde maand kanker. Bij zijn geboorte heeft mijn moeder een handdoek voor hem gemaakt met hierop speciaal voor Cees geborduurde dino's. Ook staan zijn naam en geboortedatum hierop geborduurd.

Dit is veel werk geweest, maar buiten dit feit, heeft de handdoek nu veel 'emotionele waarde'. De handdoek gaat onder andere altijd mee als 'warm dekentje' naar het Prinses Máxima Centrum in Utrecht.

Een paar weken geleden belandde de handdoek in een van de waszakken van het ziekenhuis. Een grote zoektocht volgde. Diverse vestigingen van Synergy Health werden op de hoogte gebracht uit te kijken naar 'De Handdoek'. Uiteindelijk bleek deze te moeten liggen in de vestiging in Emmen. Containers vol handdoeken belanden hier, dus het was zoeken naar een speld in een hooiberg.

Dankzij alle hulp is de handdoek tóch gevonden. We kregen een telefoontje, diverse mailtjes en de volgende dag na de vondst een pakketje met hierin de handdoek thuisbezorgd.

Een paar dagen later belde een van de managers om te vragen hoe het nu met onze Cees gaat, want veel mensen van zijn bedrijf waren geraakt door dit verhaal. En of ze misschien nog iets voor ons konden betekenen.

Ik vind dit zo ongelooflijk lief en ik ben de medewerkers van het bedrijf zó dankbaar. Vandaar dat ik ze graag op deze manier nog eens extra wil bedanken, want dat verdienen ze!

(De handdoek blijft nu trouwens thuis bij de volgende bezoeken aan het PMC ;) ).

Trouwens, voor wie zich afvraagt hoe het inmiddels met de kleine Cees is, een noot van de redactie: afgelopen vrijdag hebben de ouders te horen gekregen dat baby Cees 'schoon' is. Een enorme opluchting, waardoor ze de komende drie maanden een adempauze hebben. Daarna moeten ze voor verder onderzoek terug naar het ziekenhuis.

Inzender: Fleur Hoffer-Jansen

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant