toggle menu

Tiffany & Co.

Op 16 juli 2010 overleed mijn man Erik. Hij heeft er alles aan gedaan om ons (onze drie zonen en mij) in liefde achter te laten. Hij liet ook een lijstje achter met zijn laatste wensen. Die hebben we allemaal uit laten komen. Eentje afgelopen zomer pas. Erik wilde graag dat de jongens en ik zijn as zouden uitstrooien in Noord-Noorwegen op de Lofoten. 30 juli 2016 was het zover. Na een immense roadtrip van de jongens en mij komen we op de Lofoten aan, samen met 20 vrienden en familieleden die daar naartoe gevlogen zijn. Samen maken we er een magische dag van, een van de mooiste dagen van mijn leven en ook voor de jongens een van de mooiste dagen van hun leven. Van de 20 mensen die erbij zijn krijg ik op die dag een prachtig aandenken: een super mooie armband van Tiffany & Co. met de datum van die dag er in gegraveerd: 30-7-2016. Een super dierbaar sieraad dat ik vanaf die dag niet meer af heb gedaan, waar ik me ontzettend aan ben gaan hechten. Dat me elke dag herinnerde aan die bijzondere dag, die magie, verbinding en liefde.

En dan kom ik er achter dat ik hem ben verloren op een festival.... Ik ben zoooo verdrietig en toch kan ik me niet voorstellen dat hij niet bij me terug komt. Ik post een bericht op Facebook en Instagram. Op Facebook wordt mijn bericht meer dan 250 keer gedeeld. Zo wordt het ook opgepikt door een medewerker van Tiffany & Co. Ze houden contact en denken mee. Ik zoek waar ik kan en informeer overal. Helaas komt de armband steeds niet boven water.

En vandaag.... ontvang ik een mailtje. Van Tiffany & Co. Ze vervangen mijn armband voor precies zo'n zelfde, met inscriptie.... Ik heb het berichtje een uur geleden ontvangen en tranen biggelen nog steeds over mijn wangen. Zo geraakt, zo dankbaar, zo intens dankbaar. Zo mooi hoeveel mooie mensen er zijn. En dat zoiets moois op mij af komt. Ik gooi het meteen de wereld in, deel het met al die lieve mensen op Facebook. Een van hen zegt: ze verdienen wel een warme douche daar. Ik kan niet anders dan het daar ontzettend mee eens zijn.

Gerelateerd

Inzender: Maartje Derksen

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant