toggle menu

Transavia

Transavia

In juni vloog ik met gezin naar Portugal (Faro) waar ik mij enorm op verheugde daar ik de vorige reis in het ziekenhuis had gelegen i.v.m. rugklachten. Aangekomen op Faro zei mijn vrouw: 'Jij gaat niet de koffer tillen!'.

Voor we het vliegtuig ingingen had ik het minirugzakje uit de (handbagage) koffer gehaald met alle papieren, geld, pasjes, sleutels van het huisje daar en medicijnen en medische gegevens. Toen wij het vliegveld (ontvangsthal) uitgingen bedacht ik mij dat dit 'waardevolle' rugzakje nog in het vliegtuig lag. HELP! Direct terug naar binnen, maar lost and found zit achter de douane dus weer helemaal door de controle samen met een medewerker: zakken leeg, riem af, schoenen met stalen neus uit (en dat met mijn rugklachten).

Bij lost and found bij navraag niets gevonden en het vliegtuig was al weer gevuld met mensen en op punt van vertrek. Ik maakte mevrouw duidelijk dat ik nu echt een groot probleem had en echt niet morgen terug kon komen. Ik zou niet eens het huisje (van een Nederlander) in kunnen en had mijn medicatie nodig.

Mevrouw zou nog éénmaal proberen het vliegtuig te bereiken. 'Sorry meneer', was het antwoord, 'het vliegtuig wordt nu net weggetaxied naar de startbaan'. Ik zei: 'Mevrouw ik heb nu echt een probleem!' En mevrouw zegt: 'Ik ga nog één keer contact leggen, wat was u zitplaats?' Ik vertel haar het nummer.

Toen was het wachten, minuten voelden als uren, maar daar kwam mevrouw naar mij toe: 'Uw rugtas is gevonden in het vliegtuig!' Het vliegtuig kwam terug naar de gate (inclusief mensen erin) en er was iemand van lost en found onderweg daarheen. Ik kon wel huilen van blijdschap omdat de eerdere vakantie (in Portugal) in het water was gevallen door mijn opnamen in het ziekenhuis (van ruim één week van de tien vakantiedagen toen).

Het zou mij heel mooi lijken als wij Transavia kunnen bedanken met een Warme Douche.

Inzender: Gertjan van Nispen

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant