toggle menu

Uitgeverij Maan

Uitgeverij Maan

Ik had het prentenboek Flups en Poppie voor mijn dochter Nova (8) geleend bij de bibliotheek. Mijn dochter vindt lezen lastig en niet leuk. Maar Flups en Poppie was het eerste boek van vele dat ze graag las. Ze herinnerde mij er zelfs elke dag aan dat we nog moesten lezen, iets wat ze normaal echt nooit doet.

Doordat ze dit boek zo leuk vond wilde ik graag een eigen exemplaar voor haar kopen. Ik ging op zoek naar een verkooppunt en kwam terecht bij Uitgeverij Maan. De schrijfster van het boek is ook eigenaresse van deze uitgeverij. Bij mijn bestelling gaf ik aan wat een fijn boek mijn dochter Flups en Poppie vond en dat ze er zo graag in las, in tegenstelling tot andere boeken. Verder gaf ik aan dat ze het misschien wel leuk zou vinden als het boek gesigneerd werd.

Wij kregen het boek inderdaad opgestuurd voorzien van een signatuur van zowel de schrijfster als de illustrator. Mijn dochter was super trots. Maar wat zat er tot mijn verbazing nog meer in het pakketje: nóg een boek! Namelijk Flups en Poppie in de dierentuin, helemaal gratis. En ook nog twee ansichtkaarten van Flups en Poppie. Één met een persoonlijk verhaaltje van de schrijfster erop en nog één onbeschreven. Wat was mijn dochter blij. En Flups en Poppie in de dierentuin valt al net zo in de smaakt als het eerste boek.

Wat ontzettend lief van deze uitgever dat ze mijn dochter nog een boek gaf en haar daarmee nog meer leesplezier heeft gegeven. Dat verdient zeker een hele warme douche.

Inzender: Jeannine Driessen

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant