toggle menu

Van Nunen Mondzorg

Van Nunen Mondzorg

Mijn vader Henk is 84 jaar en heeft Sjaan, een vriendin van hem, in huis genomen. Hij is op dit moment mantelzorger voor haar, omdat Sjaan is geopereerd aan haar voet en hier 6 weken niet op mag lopen. Ze ligt daarom op een ziekenhuisbed beneden voor het raam. Nu belde Sjaan mij op omdat ze vreselijk veel pijn had in haar mond, omdat haar gebit niet goed mee paste in haar mond. Daarom belde ik een tandarts die bekend is met implantaten, William van Van Nunen Mondzorg, maar verder is de implantaat niet bij deze tandarts gemaakt. Ik vertelde de situatie en hij zei meteen dat hij in zijn pauze naar Sjaan zou rijden om te kijken of hij het probleem misschien zou kunnen oplossen. Hij zou er rond 12 uur zijn en hij is zijn afspraak ook nagekomen.

Hij heeft het gebit van Sjaan thuis kunnen maken, en daarom hoefde ze dus niet haar bed uit om naar de tandarts toe te rijden.

Nadat het gebit gemaakt was vroeg mijn vader wat de kosten waren, en de tandarts gaf aan dat hij dit helemaal gratis heeft gemaakt, we hoefde zelfs geen voorrijkosten te betalen. Dit vind ik zo speciaal dat deze tandarts dan ook zeker oprecht de warme douche verdient!

Inzender: Tineke Need

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant