toggle menu

Visserijmerk Rozemeijer

Enkele jaren geleden kocht ik op de Visbeurs in Utrecht een nieuwe hengel. Ik had er expres wat extra geld voor gespaard. Jammer genoeg brak de hengel vorige week toen er een grote snoek aan zat.

Gelukkig had mijn vismaat het voorval gefilmd. Diezelfde avond vond ik na wat zoekwerk op interne de persoon die mij de hengel destijds had verkocht. Zijn naam is Marcel Ulje. Hij vroeg mij om het filmpje te mailen, hetgeen ik de volgende dag gedaan heb.

Na het weekend kreeg ik een telefoontje van Marcel (van visserijmerk Rozemeijer) met prettig nieuws. Ik zou een splinternieuwe hengel krijgen. Want, zo zei Marcel: 'Wij van Rozemeijer staan voor het plezier van de sportvisser en niet alleen voor het verkopen van visspullen'. Ik dacht: 'eerst zien, dan geloven'. Maar al de eerstvolgende dag ontving ik van de pakketjesdienst een langwerpig pakket met daarin een hengel en een mooie pet. Bedankt Rozemeijer!

Inzender: Peter van der Maden

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant