toggle menu

Voorbrood Meubelen

Voorbrood Meubelen

Hierbij geef ik een Warme Douche aan Voorbrood Meubelen te Zevenhuizen. Voorbrood heeft in 2008 al eens een warme douche gehad en blijkbaar hebben ze daarna de douche nog heter gezet want als het aan mij ligt krijgen ze nog een keer een warme douche. Want Voorbrood en John Voorbrood in het bijzonder gaat verder dan je ooit van een winkel mag en kan verwachten.

Helaas is mijn vader Joep ALS-patiënt. Om mijn vader en moeder Helen het zo makkelijk en mooi mogelijk te maken in huis hebben wij daarom verschillende hulpmiddelen gekocht bij Voorbrood, waarbij John elke keer persoonlijk is langsgekomen en de wensen door te nemen omdat mijn ouders niet instaat waren om naar de winkel te komen. Zo ook een nieuwe lattenbodem voor mijn vader, die elektrisch bedienbaar is.

Helaas kan mijn vader niet langer in een normaal bed, maar moet er een verpleegbed komen met een hoog-laag functie. Omdat mijn ouders al meer dan 40 jaren samen sliepen, wilden we er wel voor zorgen dat mijn moeder nog bij mijn vader in de kamer kan liggen. Alleen hun tweepersoons bed past niet naast het verpleegbed.

Daarop heb ik John van Voorbrood gebeld of hij snel een eenpersoons bed voor mijn moeder kon regelen. Vanwege het formaat van 70 breed van het matras was dit nogal lastig. Hierop bood John aan om eventueel een bed te kunnen vermaken in hun werkplaats. Alleen toen hij doorvroeg naar het gebruik en de situatie bood hij aan opzoek te gaan naar poten die onder het bed kunnen zodat mijn moeder makkelijk naast mijn vader kan liggen met haar eigen bodem en matras.

John is toen gelijk gaan kijken of hij deze op voorraad had. Die had hij. Hierop is het verpleegbed op vrijdag geleverd, en is John persoonlijk de poten komen brengen en heeft deze geïnstalleerd zodat mijn ouders alsnog naast elkaar kunnen slapen. Tevens heeft hij het tweepersoonsbed meegenomen om tijdelijk op te slaan in het magazijn gezien het huis van mijn ouders volstaat met medische apparatuur.

Toen ik vroeg wat Voorbrood van ons kreeg, antwoord John 'helemaal niets'. John heeft dus supersnel ervoor gezorgd dat mijn ouders naast elkaar kunnen blijven slapen, dit ook nog eens geïnstalleerd en dat helemaal voor noppes.

Wat een topper is die man.

Inzender: Freek van Etten

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant