toggle menu

Wereldprint

Wereldprint

In juni 2016 laat ik voor mijn vader die 75 jaar wordt een 3D-selfie van mijn twee dochters Jade (14) en Zita (10) maken. Mijn vader vindt het een geweldig cadeau. Dezelfde zomervakantie wordt Zita ziek en ze overlijdt op tweede kerstdag in het UMC in Groningen aan een onbekende ziekte.

Wereldprint heeft dezelfde 3D-selfie van mijn dochters in de etalage staan en mijn collega die in Kampen woont, ziet het beeldje. Zij stapt bij WereldPrint naar binnen en vertelt de medewerkers over het overlijden van mijn dochter. WereldPrint aarzelt geen moment, pakt het beeldje in en geef het aan mijn collega. Mijn collega geeft het beeldje vervolgens aan mij.

Ik heb nu ook mijn dochters in 3D-formaat en ik heb heel blij dat ik mijn jongste dochter zo haast levensecht kan zien. Het is een mooie herinnering en een ontzettend aardig gebaar van WereldPrint.

Inzender: Josée Nayen

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant