toggle menu

Zwemschool Zwemles4

Mijn zoontje Joël (6) is in 2016 plotseling aan één arm verlamd geraakt. Hij zat daarvoor net een paar maanden op zwemles. We konden door het revalideren daardoor even niet naar zwemles. Na een aantal maanden zijn we toch weer gaan zwemmen.

In overleg met Zwemles4, de zwemschool waar hij zat, kreeg Joël aangeboden om naast het groepszwemmen, ook privélessen te volgen. Ik vond het zo sympathiek, dat ze met ons mee dachten en met een oplossing kwamen. We werden na een poosje gebeld, dat wij de privélessen niet hoefden te betalen, omdat ze zo waren geraakt door Joël. Dat betekende dat zij iedere week speciaal voor Joël een gespecificeerde zwemjuf hebben laten komen.

Het gaat nu zo goed, dat hij de privélessen niet meer nodig heeft en dat hij op 30 maart voor zijn A en B mag afzwemmen. Hij heeft dan net zo lang gedaan over zijn A en B als andere kinderen. Daarom leek het mij mooi om op die dag de zwemschool de warme douche te geven. Ik hoop zo, iets terug te doen voor deze zwemschool.

Inzender: Elisabeth Gorter-Bontenbal

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant