toggle menu

Akkoord DSB

Vandaag werd bekend dat er een akkoord is bereikt in de DSB-affaire, met twee stichtingen en 5 rechtsbijstandsverzekeraars. In de uitzending vanavond de curator, dhr. Knüppe, Piet Koremans, van Stichting Platform Aandelen Lease en een DSB- klant. Wat betekent dit akkoord?

Voor de compensatieregeling komen klanten van DSB Bank in aanmerking, aan wie diensten zijn verleend of met wie overeenkomsten zijn gesloten door DSB Bank. Om aanspraak te kunnen maken, dient u zich aan te melden voor de compensatieregeling.

Als u al vóór 1 september 2011 schriftelijk heeft geklaagd bij DSB Bank of bij de curatoren, of u hebt zich voor die datum aangemeld bij een deelnemende belangenorganisatie of rechtsbijstandorganisatie, dan bent u automatisch aangemeld voor de compensatieregeling. U ontvangt hiervan uiterlijk eind september 2011 een bevestiging.

Heeft u in oktober 2011 nog geen schriftelijke bevestiging van uw automatische aanmelding voor de compensatieregeling ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de curatoren van DSB Bank.

Via de website www.dsbcompensatie.nl kunnen mensen zich aanmelden

Of praat mee op het forum

Ook interessant