Douche: Bella Vista

Corrie Staal is brildragend en kan niet zonder. Drie jaar geleden heeft zij een nieuwe bril uitgezocht. Het is een erg teer model, waar je extra voorzichtig mee moet zijn.

Vorig jaar brak daarvan net vóór de vakantie een pootje af. Haar man is toen naar de winkel gegaan. Helaas, er was geen nieuw pootje te bestellen. Corrie kreeg toen een heel nieuw montuur. Dit jaar brak wéér een pootje. Hoe loopt dit af? En wat zijn de kosten?

Forumreacties (22)

Wil jij meepraten over dit onderwerp? Dat kan op ons forum!

Reageer op het forum
 • R
  • Radar
  • Site Admin
  • 15-10-2007 08:11
  Hier kunt u reagereren op douches uit de uitzending.
 • D
  • D1RK
  • 22-10-2007 14:00
  Vroeger was er in sommige plaatsen een gemeentelijke antenne, en daar maakte het niet uit welke bewoner op welke verbinding zat, dus iedereen kreeg het signaal.
  Na de overname zijn juist deze systemen vaak met verkeerde huisnummers aangesloten, want toen was gewoon iedereen TV en verplicht!
  Dit was tot begin 80 er jaren nog gebruikelijk, dus bij oudere wijken waar dit toen is aangelegt is dit een normaal probleem, hetzelfde als je Internet wilde, maar ook slordig aangelegde systemen die snel af moesten want het werd opgeleverd gaat het wel eens fout, en als je draden gaat wisselen om het goed te krijgen, maken ze soms meer fouten dan ze oplossen!
  De enige manier om het snel te vinden is een signaal bij hem thuis erop te zetten en dan zoeken op welke kabel deze zit.

  Ook is het mogelijk dat er ooit door een vorige bewoner is geknoeid, je neemt dan 1x kabel en prikt deze door naar buren en doet het samen, mag niet, maar na verhuizen worden deze illegale vaak vergeten, dus gratis blijven kijken en niets zeggen, maar als de aangesloten abbonnee dan vertrekt zitten er soms meerdere zonder, en zoek dat maar eens uit!
  Dus naast de kabelfirma kan een bewoner die in de kruipruimte vele kabels van buren ziet lopen indien hij in het begin woonde zowel de kabel tv als internet aftappen en dat is lastig te vinden!
 • E
  • eddyvanluin
  • 22-10-2007 16:33
  Ik heb een klacht over casema. De kaaste tijd regelmatig storingen. Ik heb dan een hele dag of een groot deel van de dag geen tv internet en telefoon. Casema geeft aan dat ze hier niets aan kunnen doen. Het is een casema storing en zij geven aan dat het wel aan mijn eigen aansluiting kan liggen. Wat zeker niet het geval is. Want er zijn er vele met mij.
  Hopende kunt u hier ook eens aandacht aan besteden. Ik den afhankelijk van mijn telefoon en als ik s nachts niemand kan bereiken is dat echt een probleem. Zwaar astma patient.
  Maar casema vind het allemaal normaal
Alle reacties (22)

Ook interessant