toggle menu

Douche: Brasserie Kannen & Kruiken

In afwachting van een knieoperatie van haar schoonmoeder drinkt Brenda koffie in Brasserie Kannen & Kruiken. Als ze op wil staan van haar stoel breekt een stoelpoot af en maakt ze een flinke smak achterover. Kan de manager van de brasserie het goedmaken? Bekijk de video of lees het hele verhaal hieronder.

"Op 25 januari 2016 dronken wij (mijn man en ik) koffie in Brasserie Kannen & Kruiken in het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft, in afwachting van een operatie voor een nieuwe knie voor onze (schoon)moeder.

Juist toen we weer naar boven wilden gaan, brak er plotseling een stoelpoot af en maakte ik een flinke smak achterover. Gelukkig raakte mijn achterhoofd nét niet de vloer, maar ving mijn elleboog de val op. Dit deed behoorlijk zeer, maar er was niets gebroken en ik kwam verder met de schrik vrij.

De zeer attente manager van de brasserie, de heer Dennis Stuifzand, bood excuses aan en nodigde ons uit om iets te komen gebruiken in zijn restaurant, tegen de schrik. Dat mocht eventueel ook later op deze voor ons spannende dag. Laat in de middag melden wij ons bij het restaurant voor een kopje koffie. Echter, het personeel was door Dennis geïnstrueerd om ons helemaal in de watten te leggen. Wij kregen een geheel verzorgd diner voor twee personen aangeboden!

Het was heerlijk! Zo eindigde een spannende dag voor ons in een gezellig etentje, waar het ons werkelijk aan niets ontbrak. (De operatie is overigens geslaagd, en behalve een blauwe plek op de elleboog gaat het ons verder goed.) Graag nomineren wij Dennis Stuifzand en zijn gastvrije team voor een welverdiende warme douche!"

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant