toggle menu

Hollandsnieuwe

Onbereikbaarheid en valse beloftes zijn aan de orde van de dag voor mensen die contact opnemen met de klantenservice van hollandsnieuwe. Waar gaat het mis? De provider geeft tekst en uitleg in de studio.

Het regent klachten over hollandsnieuwe. Alleen al op het Radar Forum staan 188 topics over de problemen met deze provider en ook hun eigen Facebookpagina puilt uit van de boze berichten.

Lees meer: Hollandsnieuwe komt met een oplossing

De meeste klachten gaan over niet-werkende simkaarten, het niet kunnen behouden van je nummer bij een overstap, beltegoed en data dat verdwijnt en niet-kloppende facturen. Op zich al vervelend genoeg, maar als je dan hulp zoekt bij de klantenservice van hollandsnieuwe dan begint de ellende pas echt. Je staat uren in de wacht om vervolgens, wanneer je bijna aan de beurt bent, opnieuw achteraan in de wachtrij geplaatst te worden. Probeer je de chatfunctie dan gebeurt hetzelfde en zelfs op aangetekende brieven wordt niet gereageerd. Ondertussen blijft hollandsnieuwe wel abonnementsgeld afschrijven.

Ook het Klachtenkompas van de Consumentenbond staat vol met klachten. Volgens Babs van der Staak van de bond moet hollandsnieuwe meer energie steken in het oplossen van de klachten dan in het werven van nieuwe klanten.

In de studio reageert Marijke de Laat, directeur marketing van hollandsnieuwe, op de vele klachten. Lees welke oplossingen de provider toezegt.

Zit jij bij een andere telecomprovider, maar heb je ook problemen? Lees wat je eraan kunt doen in dit stappenplan.

Reacties

Of praat mee op het forum
Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant