toggle menu

Horrorvakantie in Thailand: overvaren door vissersboot

Viegvertragingen, krakkemikkige appartementen en voedselvergiftigingen. In 'De horrorvakantie van...' vertellen bekende Nederlanders in Radar op NPO Radio 1 wat er misging op hun vakantie. Presentator Klaas van der Eerden meldt dat hij tijdens zijn vakantie in Thailand overvaren werd door een vissersboot.

Klaas van der Eerden ging twee jaar geleden met zijn gezin naar Thailand. Hij wilde graag 's nachts vissen op zee en huurde daarvoor een boot bij een Thaise kapitein. Midden in de nacht werd de kleine boot overvaren door een groot vissersschip. Klaas zwom, doordat de stroming goed stond, in anderhalf uur terug naar de kust. Hij verloor zijn paspoort, portemonnee en creditcard die hij had meegenomen op de trip. 'Het is allemaal gedoe, zeker om terug te moeten reizen op een noodpaspoort. Het kost weken om al die spullen weer terug te krijgen. De tip van Klaas is om te zorgen voor reddingsvesten, 'want die hadden we niet'.

Deze maand staat Radar op NPO Radio 1 in het teken van het Radar Vakantieloket, waarbij presentator Mischa Blok samen met jurist Caspar Janssens en reisjournalist Hans Avontuur de vakantieproblemen van consumenten probeert op te lossen.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant