toggle menu

KPN Glasvezel

Supersnel internet, haarscherp televisiebeeld en eindeloos telefoneren: het kan tegenwoordig allemaal via glasvezel. KPN biedt in ruim 40 gemeenten haar glasvezelpakketten aan om iedereen 'klaar voor de toekomst' te maken.

Toch zijn er behoorlijk veel klachten over het KPN Glasvezelproduct. Ook is het voor de (potentiële) klant soms erg moeilijk de afspraken zoals deze telefonisch of aan de deur gemaakt zijn, bevestigd te krijgen aangezien KPN enkel standaardcontracten gebruikt.

Het is voor veel consumenten vaak eerder regel dan uitzondering dat ze met de klantenservice in contact moeten treden om verkeerde facturen of haperend internet op te lossen. Wees hierop bedacht voordat u eraan begint.

Heeft u klachten over uw glasvezelabonnement? In opdracht van Radar maakte advocaat Jeroen van der Linden twee voorbeeldbrieven. Wellicht kunnen deze u helpen. Download hier de voorbeeldbrieven als u klachten heeft over uw KPN Glasvezelabonnement met betrekking tot:

Update: Telecombedrijf KPN is te laat gaan investeren in het glasvezelnetwerk voor consumenten en heeft hierdoor kabelmaatschappijen de ruimte gegeven om met aantrekkelijke alternatieven te komen. Lees hier het volledige bericht.

Update 2: Het speciale emailadres dat KPN heeft geopend om de klachten die via Radar zijn binnengekomen op te lossen, is op vrijdag 24 september opgeheven.

Als u klachten heeft, kunt u zich wenden tot de reguliere klantenservice van KPN.

Reacties

Of praat mee op het forum
Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant