toggle menu

Mediateam

Het Mediateam zit elke maandagavond voor je klaar. Je kunt het team bereiken via Twitter (gebruik @avrotrosradar of #radartv), via Facebook en via het online contactformulier.

Véronique van Erp bestelde ruim een maand geleden twee fotoalbums via Fotoalbum.nl met een totale prijs van ruim 120 euro. Fotoalbum.nl levert de albums tot op heden echter niet. Op verschillende telefoontjes, e-mails en aangetekende brieven wordt niet gereageerd. Ondanks dat je gewoon albums kan bestellen en betalen, lijkt Fotoalbum.nl niet meer te leveren en is het bedrijf onbereikbaar voor klanten. Véronique was het wachten zat en stuurde ons dit filmpje.

'Heel graag wil ik mijn fotoalbums, waar ik maanden aan gewerkt heb, toch ontvangen. Liever nog dan dat ik mijn geld terug wil. Ik hoop via jullie te bewerkstelligen dat ik alsnog mijn fotoalbums krijg, en dat Fotoalbum.nl ook zijn afspraken met anderen mensen nakomt.'

Fotoalbum.nl: 'Probleem in de productie'

Fotoalbum.nl is wel bereikbaar voor Radar. De eigenaar legde ons hoogstpersoonlijk uit hoe het zit:

'Allereerst natuurlijk ontzettend vervelend dat dit gebeurd is. De reden is dat wij eind augustus een enorm probleem hebben ondervonden in de productie. We hebben er langer dan verwacht over gedaan om daar een oplossing voor te vinden. Voor een aantal klanten is daar een enorme vertraging door opgelopen. Helaas is dat niet helemaal goed gecommuniceerd, we hadden beter iedereen direct per email op de hoogte kunnen brengen van wat er aan de hand is.'

Volgens Fotoalbum.nl moeten klanten die op hun album zitten te wachten nog even geduld hebben. 'Op dit moment is alle productie weer herstart. Alle producten worden gedurende volgende week uitgeleverd.' Dit gaan wij uiteraard in de gaten houden.

Oproep: Private partijen in sociale zekerheid

Radar is op zoek naar mensen en bedrijfsartsen die ervaring hebben met bedrijven of verzekeraars die, in opdracht van werkgevers, zieke werknemers weer aan het werk sturen. Let op: het gaat níet om het UWV, maar om commerciële bedrijven. Herkenbaar? Vul het formulier in.

Updates ontvangen over dit onderwerp?

Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp.

Meer over:

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant