Mediateam: Afdingen | Laserbehandeling | Thermostaten

Het Mediateam zit elke maandagavond voor je klaar. Je kunt het team bereiken via Twitter (gebruik @avrotrosradar of #radartv), via Facebook en via het online contactformulier. 

Afdingen kun je leren!

Jeroen en Antoinette bespreken een paar afdingtips. Die komen uit de column van Iris Böhm.

'Laserbehandeling is medische ingreep'

Tatoeages verwijderen of benen ontharen, dat kan met laseren en aanverwante behandelingen. In Radar hebben we daar al vaker aandacht aan besteed, want het gaat nog wel eens mis. Nu is er een rapport van het RIVM. Bekijk de video van het Mediateam voor een samenvatting of lees het volledige artikel hier.

Slimme thermostaten

Consumenten worden overspoeld met 'slimme' producten voor energie. Zo is er bijvoorbeeld de slimme thermostaat. Eenvoudig gezegd is het een thermostaat die je cv-ketel kan aansturen. Als je die nauwkeurig instelt en je verbruik bijhoudt kan je er energie mee besparen, en dus besparen op je stookkosten. 

Op onze site leggen we uit welke 5 soorten er zijn, en wat het verschil is met andere 'slimme' apparaten, zoals slimme stekkers, slimme meters en energiemanagementsystemen. Lees dit en meer in 6 vragen en antwoorden over slimme thermostaten.

Ook interessant