Mediateam: ASR | Playgro

Het Mediateam zit elke maandagavond voor je klaar. Je kunt het team bereiken via Twitter (gebruik @avrotrosradar of #radartv), via Facebook en via het online contactformulier.

ASR

De Consumentenbond deed twee weken geleden een oproep aan alle mensen met een Waerdye woekerpolis van ASR, om bij de verzekeraar op de stoep te demonstreren.

De inzet: goede compensatie voor alle polishouders - minstens zo goed als de geheime schikkingen die ASR eerder heeft getroffen. Afgelopen vrijdag was het zo ver. Radar was erbij (zie video).

De Consumentenbond vindt de uitnodiging van ASR (ook in de video) onvoldoende, gaat verder met de collectieve actie en zal ook de rechtszaken tegen ASR voortzetten.

Minister Dijsselbloem heeft al eerder aangegeven dat verzekeraars openheid moeten geven over de geheime schikkingen en gezegd dat klanten gelijk moeten worden behandeld.

Playgro

Kersverse vader Roy van den Heurik mailt ons: 'Wij hebben diverse kraamcadeaus gekregen van het merk Playgro. We zijn daar erg tevreden over. Echter is er een wat vreemd cadeau bij, namelijk de Playgro Butterfly Teether Pack.'

Jeroen laat zien dat de verpakking niet overeenkomt met de inhoud. De bloemblaadjes die staan afgebeeld op de verpakking ontbreken op het product zelf (scroll naar beneden voor foto's of kijk bovenstaand filmpje). De fabrikant begrijpt de ophef overigens niet, maar stuurt Roy wel een nieuw artikel op, een mét bloemblaadjes aan de onderkant.

Ook interessant