Mediateam: Klachten Rabobank | Bumba Ballenbad

Het Mediateam zit elke maandagavond voor je klaar. Je kunt het team bereiken via Twitter (gebruik @avrotrosradar of #radartv), via Facebook en via het online contactformulier.

Klachten over aflossen bij de Rabobank

Klanten die geen betaalrekening hebben bij de Rabobank, maar wel een hypotheek, kunnen vanaf 1 september alleen via een omweg een extra aflossing doen op hun hypotheek. In dit digitale tijdperk is het bankieren voor hen niet makkelijker, maar juist omslachtiger geworden. In plaats van simpel internetbankieren moeten zij nu eerst een afspraak maken met een adviseur om een extra aflossing te doen. Het lijkt de wereld op zijn kop.

Heb jij dit probleem ook? Laat het ons weten via het meldpunt Rabobank hypotheek online.

Alleen mensen met een betaalrekening bij de Rabobank kunnen extra aflossingen doen in de nieuwe online omgeving. Hypotheekklanten die dit niet hebben, moeten dus eerst een betaalrekening openen. Daar zijn kosten aan verbonden, maar de Rabobank biedt dan wel een korting op de hypotheekrente van 0,2%.

Bij Radar zijn klachten binnengekomen van mensen die geen betaalrekening hebben bij de Rabobank en nu dus niet meer gemakkelijk extra kunnen aflossen, zoals meneer Keijzer en meneer Vreeburg (klik op de linkjes om de ingezonden video's te bekijken). Ook de Rabobank heeft een filmpje ingestuurd met een reactie. Lees ook de schriftelijke reactie van de bank.

Bumba ballenbad

'Klaar voor een duik in dit ballenbad?', staat op de verpakking van een ballenbad van Bumba. Nou ja, een duik? 'Die hebben we maar laten zitten', vertelt Mandy.

Een teleurgestelde Mandy stuurde ons deze video van haar zoontje Noud (2).

Bumba laat aan Radar weten te betreuren dat de ballenbak niet aan de verwachtingen voldoet. 'Om dergelijke misverstanden te voorkomen, staat er op de verpakking van de Bumba ballenbak vermeld dat de afbeelding een simulatie is en dat er 50 ballen in de verpakking zitten', aldus een woordvoerder.

Stuur ook een video in!

Heb je nou ook een klacht over een product of loop je tegen een muur op bij een instantie? Radar ontvangt graag filmpjes zoals deze van Mandy, meneer Keijzer of meneer Vreeburg. Dus, pak je telefoon of tablet er bij en stuur een filmpje in via de Radar app!

Meer over:

Ook interessant