toggle menu

Mediateam: Loep | Contra-expertise

Het Mediateam zit elke maandagavond voor je klaar. Je kunt het team bereiken via Twitter (gebruik @avrotrosradar of #radartv), via Facebook en via het online contactformulier. 

Radar wint De Loep

Vrijdag sleepte Radar De Loep in de wacht: de prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek van Nederland. Wij kregen hem in de categorie audiovisueel, voor onze uitzending 'Mandarijnennetje als implantaat'. Hiermee toonden we aan, na maanden van undercoverjournalistiek, dat de goedkeuring van medische implantaten voor de Europese markt een farce is.

Update: Schadeverzekeringen en contra-expertise

Ook onze uitzendingen van vorige maand, over schadeverzekeraars en conta-expertise, maakten veel los - onder andere Kamervragen van CDA'er Peter Oskam. Die heeft de minister inmiddels beantwoord.

De bottom line: de verzekeraar moet de redelijke kosten van contra-expertise betalen. Bekijk de video of lees meer voor de reactie van het Verbond van Verzekeraars.

Loden Leeuw 2015: Je kunt nog nomineren

Welke reclames en reclamemakende BN'ers mogen absoluut niet ontbreken op het stembiljet? Laat het ons weten!

Oproep: Pruiken en haarstukjes

Heb jij je weleens een pruik of haarstukje laten aanmeten via een kliniek of webshop? Radar is benieuwd naar je ervaring. Deel die met ons.

Virusscanners en firewalls

Niet alleen sterke wachtwoorden zijn belangrijk voor je online veiligheid, virusscanners en firewalls zijn dat ook. Lees onze vijf vragen en antwoorden (en nog een paar extra beveiligingstips) over deze programma's.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant