Mediateam: PostNL | Loden Leeuw

Het Mediateam zit elke maandagavond voor je klaar. Je kunt het team bereiken via Twitter (gebruik @avrotrosradar of #radartv), via Facebook en via het online contactformulier. 

Afhaallocatie PostNL

Meneer Jansen moet wel heel ver rijden om een pakketje op te halen wanneer hij de bezorger heeft gemist. En dat terwijl er een afhaalpunt vlak bij zijn huis zit.

Hij maakte er een filmpje van, en bracht dat onder onze aandacht via de Radar app. Bij PostNL had hij er inmiddels al steen en been over geklaagd, maar zonder resultaat. Wij namen ook contact op met PostNL. Het bedrijf zegde toe in de komende twee weken de nodige logistieke aanpassingen te doen; daarna kan meneer Jansen zijn pakjes gewoon bij hem om de hoek ophalen. Lees het hele verhaal en bekijk de video.

Loden Leeuw 2015: Nomineer!

Nomineren voor de Loden Leeuw kan nog heel even! Binnenkort maken we de nominaties bekend voor de prijzen voor de Meest Irritante Reclame en de Meest Irritante BN'er in een Reclame. Welke commercials werken jou zó op de zenuwen dat ze absoluut in onze shortlist moeten? Laat het ons weten.

Ook interessant