Mediateam: Radar Extra College | WhatsApp

Het Mediateam zit elke maandagavond voor je klaar. Je kunt het team bereiken via Twitter (gebruik @avrotrosradar of #radartv), via Facebook en via het online contactformulier. 

Radar Extra College

Minder afhankelijk zijn van de banken, dat klinkt goed - maar hoe doe je dat? Dat is de centrale vraag tijdens een speciale avond die wij organiseren op donderdag 14 januari: het Radar Extra College.

Antoinette gaat die avond begeleiden. Diverse hoogleraren en schrijver Gerhard Hormann komen praten. Het belooft een zeer interessante avond te worden, en voor 5 euro (2,50 voor AVROTROS-leden) kun je erbij zijn, live in het AVROTROS-gebouw in Hilversum.

Er zijn nog een paar kaarten. Mocht je achter het net vissen, dan kun je ook de livestream op internet bekijken - maar er zelf bij zijn is natuurlijk het leukst!

Update: Het Radar Extra College zit vol. Geen nood: je kunt het college volgen via de livestream. Een link naar de livestream wordt naar je mailadres verstuurd. Klik hier om je mailadres achter te laten.

Meer informatie over het Radar Extra College

Radar via Whatsapp

Radar kun je volgen op tv, op Facebook, op Twitter, op Instagram, en is sinds een paar maanden ook via Whatsapp bereikbaar. Wil jij ook nieuws, alerts en consumententips van Radar ontvangen op je telefoon?

Meld je dan nu gratis aan voor deze dienst.

Oproep: Rentemiddeling

Als je al een tijdje een vaste hypotheekrente hebt en toch wilt profiteren van de huidige lage hypotheekrente, dan moet je je contract openbreken en een boete betalen.

Om dat laatste te voorkomen kun je gebruikmaken van rentemiddeling. Dan betaal je een soort gemiddelde van de oude hoge en de nieuwe lage rente. Nu horen we geluiden dat die berekeningen niet altijd kloppen. Daarom zoeken we mensen die hier daadwerkelijk gebruik van hebben gemaakt, zodat we enkele voorbeelden kunnen narekenen. 

Heb je in of na 2014 je hypotheekrente verlaagd door te middelen? Vul dan het formulier in.

Ook interessant