toggle menu

Mediateam: TUI | Fotoalbum.nl

Het Mediateam zit elke maandagavond voor je klaar. Je kunt het team bereiken via Twitter (gebruik @avrotrosradar of #radartv), via Facebook en via het online contactformulier.

Loopafstand volgens TUI

Tijdens hun vakantie in Marmaris zijn Irene en haar man van plan om de Saklikent-kloof te bezoeken. Op de site van reisorganisatie TUI staat namelijk dat deze op tien minuten loopafstand van Marmaris ligt. Een mooie aanvulling van hun vakantie in Turkije, zou je denken.

Ze komen er echter al gauw achter dat de informatie op de site van TUI niet klopt. Een wandeling naar de Saklikent kloof duurt namelijk geen tien minuten, maar 37 uur.

Aangezien Irene en haar man geen ervaren wandelaars zijn, nemen ze deze uitdaging liever niet aan. Om andere vakantiegangers in de toekomst deze teleurstelling te besparen, maken Irene en haar man middels een officiëel klachtenformulier een melding van de foutieve informatie bij TUI.

Tot hun verbazing blijkt bij thuiskomst de informatie nog steeds onveranderd op de site van TUI te staan. Irene heeft hierna meerdere keren een klacht ingediend bij TUI, maar de informatie op de site is na een maand nog niet aangepast. Irene en haar man voelen zich niet gehoord.

Wij hebben navraag gedaan bij TUI. De organisatie laat ons het volgende weten: ‘De Saklikent-kloof ligt inderdaad op een behoorlijke afstand van Marmaris, ruim 2 uur rijden. Ik kan niet meer achterhalen hoe deze foutieve afstandsaanduiding op onze site terecht is gekomen, normaal gesproken gaan wij heel zorgvuldig om met teksten die onze reizigers informeren. Gelukkig dat mevrouw Van de Tonnekreek er zo scherp op heeft gelet. We hebben de tekst helemaal verwijderd uit het overzicht van te bezichtigen zaken rondom Marmaris. Er zijn voldoende interessante dingen te doen en te zien die veel dichterbij liggen.'

Update: Fotoalbum.nl

Op 10 oktober bespraken we klachten over niet-geleverde bestellingen bij Fotoalbum.nl. De eigenaar schreef dit toe aan een productieprobleem. Dit zou binnen een week opgelost zijn.

Het is inmiddels bijna een maand later en gezien de klachten die wij nog steeds binnenkrijgen, zijn de problemen niet verholpen. Desondanks kun je op de site nog wel gewoon fotoalbums bestellen. Wie dat overweegt, moet er misschien nog even een nachtje over slapen.

Oproep: Lastiggevallen door incassobureaus

Valt een incassobureau jou (onterecht) lastig? Radar is benieuwd naar jouw mening. Vul het formulier in.

Updates ontvangen over dit onderwerp?

Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp.

Meer over:

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant