toggle menu

Mediateam: Windei | ONVZ | AOV

Het Mediateam zit elke maandagavond voor je klaar. Je kunt het team bereiken via Twitter (gebruik @avrotrosradar of #radartv), via Facebook en via het online contactformulier. 

Gouden Windei 2015

In deze aflevering geven we een paar voorbeelden van in totaal zeven producten die dit jaar genomineerd zijn voor het Gouden Windei: de verkiezing van foodwatch voor het meest misleidende product.

Begin januari maken we in Radar de winnaar bekend. Stemmen kan tot het eind van het jaar.

Inloggen ONVZ

Meneer Vos is al jaren verzekerd bij ONVZ. Daar moet je tegenwoordig inloggen met je DigiD in combinatie met een code die je via sms ontvangt: de zogeheten tweetrapsauthenticatie. Maar waar meneer Vos woont is het mobiele bereik niet zo best, dus die sms'jes komen vaak met grote vertraging binnen, en dan is de code alweer verlopen.

Uiteraard nam hij hierover contact op met ONVZ. Hoe dat afliep, vertelt Jeroen in de video.

Oproep: Zzp'ers met een AOV

Wij zoeken zzp'ers die een beroep hebben gedaan op hun arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), maar die geen uitkering kregen of die deze moesten terugbetalen.

Bijvoorbeeld omdat ze volgens de verzekeraar een medisch probleem uit het verleden hadden verzwegen - zoals fysiotherapie omdat je vorig jaar door je rug bent gegaan. Maar het kan ook zijn voor iets heel kleins of van langer geleden, bij wijze van spreken een huisartsbezoek op je 13de.

Heb je hier ervaring mee? Vul het formulier in.

Meer over:

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant