toggle menu

Petitie: Ziekenhuis moet hersteloperatie betalen

Op 21-3-2016 besteedde Radar aandacht aan liesbreukmatjes die tot grote pijnklachten leidden. Bij de heren uit de uitzending verminderde de pijn pas nadat het implantaat weer verwijderd was. Nu is er een petitie.

Noot van de redactie: Ben je bij dit item uitgekomen via onze nieuwsbrief, maar wilde je eigenlijk meer weten over erfpacht? Onze excuses! Er is een verkeerde link in de nieuwsbrief geslopen. Hier vind je het erfpacht-item.

Vanavond is Pim Sonnenberg te gast. Ook hij heeft een liesbreukmatje geplaatst gekregen en leeft al lang met pijnklachten. Hij is een petitie begonnen om ervoor te zorgen dat ziekenhuizen zelf de hersteloperaties moeten betalen na het inbrengen van een implantaat.

Direct naar de petitie

'Ziekenhuizen moeten hersteloperaties van implantaten gaan betalen. Veel artsen brengen routinematig implantaten in bij patiënten (bijvoorbeeld polypropylene matjes die met het lichaam vergroeien). Zij verkopen deze behandeling als beste oplossing, ten koste van de patiënt,' aldus de begeleidende tekst op de petitiewebsite.

Updates ontvangen over dit onderwerp?

Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp.

Reacties

Of praat mee op het forum
Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant