toggle menu

Radar checkt: Houtworm eet meubels op? | Naam verwijderen uit Telefoongids

De nieuwe houten meubels van Nicol en Harold moeten steeds vervangen worden vanwege houtwormen. En: Sarah probeert de naam en het telefoonnummer van haar overleden vader uit de online versie van de Telefoongids te krijgen.

Houtworm

Nicol en Harold kopen in 2012 houten meubelen bij de meubelzaak Kruit en Kramer. Al vrij snel komen zij erachter dat er houtworm in het interieur zit. De winkelier biedt nieuwe meubelen aan, maar ook daar wordt het houtvretende insect aangetroffen. Kruit en Kramer onderzoekt waar de houtworm vandaan kan komen en concludeert dat het huis van Harold en Nicol een broeinest is voor de Spinthoutworm. Het stel laat zich niet zo maar beschuldigen en schakelt zelf een deskundige in. Harry van Nedon stelt dat de houtworm echt niet in het huis zit. De twee partijen komen er niet meer uit. Fons rijdt af naar Groningen en pleegt een belletje naar Kruit en Kramer.

Naam uit Telefoongids

Sarah is vijf jaar geleden haar vader verloren. Door toeval komt ze erachter dat het telefoonnummer van haar vader nog op telefoongids.nl staat. Sarah belt naar de Telefoongids maar komt niet verder. In totaal is zij vier jaar bezig om de gegevens van haar vader te verwijderen en nog steeds is het haar niet gelukt. Fons gaat naar Alphen aan den Rijn en probeert Sarah te helpen.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant