toggle menu

Radar checkt: Milieuparkeerplaats

De familie Odijk heeft een half jaar geleden Radar om hulp gevraagd, nadat bewoners van de Graaf Walramlaan in Vlaardingen geen gehoor kregen van Stichting Samenwerking om de milieuparkeerplaatsen aan te passen.

Een milieuparkeerplaats zorgt voor een betere toevoer van het regenwater, dankzij de gaten in de parkeerstenen. Daar groeit echter ook gras uit, waardoor mensen die minder goed ter been zijn in gevaarlijke valsituaties kunnen belanden.

Slecht ter been, geen rekening mee gehouden

Nu zijn toevallig veel bewoners van de Graaf Walramlaan slecht ter been en zij begrijpen niet dat de eigenaar van de parkeerplaats, stichting Samenwerking, daar geen rekening mee heeft gehouden.

Directeur Ton van der Steen van Stichting Samenwerking deed uiteindelijk de belofte om binnen een maand met een oplossing te komen. Helaas bleken na zes maanden de milieuparkeerplaatsen niet aangepast te zijn. Fons gaat langs bij de stichting om verhaal te halen.

Updates ontvangen over dit onderwerp?

Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp.

Meer over:

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant