toggle menu

Radar checkt: Nationale-Nederlanden keert niet uit na ongeluk

Renate Scholten raakt op 6 juli betrokken bij een auto-ongeluk in Helmond. Zij remt af voor een oranje licht en dat ziet de bestuurder achter haar niet. Die knalt met zijn bestelbus op de auto van Renate, waardoor Renate met een whiplash in het ziekenhuis belandt.

Ze kan tijdelijk niet meer werken en heeft klachten. 'Ik kan gewoon niet meer in een grote ruimte staan zonder gek te worden.' Renate vindt dat de bestuurder achter haar de veroorzaker van het ongeluk is en stelt hem aansprakelijk voor de schade. De man in kwestie zegt dat Renate voor groen licht stopte en daarom is zij volgens hem verantwoordelijk voor het ongeluk. De verzekeraar van de man, Nationale-Nederlanden, stelt hem in het gelijk. Ook al zijn er twee getuigenverklaringen die bevestigen dat Renate voor het oranje licht afremde.

Renate neemt een schadeletseladvocaat in de arm om haar zaak te behartigen. Na verschillende vruchteloze pogingen met Nationale Nederlanden om tafel te gaan, richt Renate zich tot Radar. Na enkele telefoontjes blijkt het volgens Nationale-Nederlanden te gaan om een miscommunicatie.

Lees de volledige reactie van Nationale-Nederlanden

Reacties

Of praat mee op het forum
Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant