toggle menu

Radar Online: MediaMarkt | Havensteder

Consumenten voelen zich misleid door de btw-actie van de MediaMarkt, en mevrouw Van Oeveren heeft problemen met de wifi en intercom. De woningbouwvereniging komt maar niet met een oplossing.

Kijkers hebben Radar laten weten dat ze bedonderd zijn door de MediaMarkt. Producten worden voor de actie btw-weg-ermee duurder gemaakt, om de korting te compenseren, zeggen consumenten die zich misleid voelen voor de elektronica-gigant. Fons belde vrijdag met de klantenservice voor uitleg en probeert vervolgens verhaal te halen bij de persvoorlichter. Dit verloopt niet soepel.

Consumenten die een klacht hebben over prijsverhoging voor de kortingsactie van de MediaMarkt kunnen zich wenden tot de ConsuWijzer.

De ACM heeft keiharde bewijzen nodig. Stuur je klacht - graag onderbouwd - met een aankoopbewijs en een printscreen van de aanbiedingsprijs naar onderstaande link:

Maak melding bij de ConsuWijzer

De ACM kan bij voldoende klachten een onderzoek instellen en in het uiterste geval een boete opleggen aan de MediaMarkt.

Terugkijken: Fons belt met klantenservice en persvoorlichter MediaMarkt

Geen wifi-netwerk en intercom met kuren

Mevrouw Van Oeveren heeft geen wifi-netwerk in haar huis, haar intercom heeft meer dan een jaar kuren en haar gezondheid is ook niet om naar huis te schrijven. Ze woont aan de Bellinistraat in Capelle aan den IJssel en is niet de enige met soortgelijke problemen. Mevrouw Van Oeveren en haar buurtbewoners denken dat de twee antennes op het dak van de telecomproviders de boosdoeners zijn. De woningbouwvereniging Havensteder komt niet met een oplossing en daarom neemt Fons contact met ze op.

Meer over:

Ook interessant