toggle menu

Radar Online: PostNL | Copper Pan

Radar ontvangt veel klachten over PostNL over niet bezorgde pakketten. Fons gaat op onderzoek uit. Verder test Fons de Copper Pan, een pan die volgens de reclame niet krast.

PostNL

Radar krijgt van kijkers veel klachten over PostNL. Tijd voor Fons om de verhalen te bundelen en op onderzoek te gaan bij het postbedrijf.

Als je een pakketje bestelt met de belofte dat het de volgende dag in huis is, is het vervelend dat je weken later nog steeds niet in huis is. Radar ontvangt klachten van consumenten die iets online bestellen, de volgende het pakketje verwachten, maar vier weken later nog steeds niet hebben ontvangen. En bij navraag bij PostNL is het bij het postbedrijf ook niet bekend waar het pakketje is.

En als je het pakketje wel ontvangt, verwacht dat het heel en compleet is. Maar ook dit gaat niet altijd helemaal: je bestelt een bikini, krijgt de volgende dag een enveloppe door de brievenbus. Helaas is de enveloppe gescheurd en open. Bovendien zit de bikini niet eens in het pakketje.

Fons gaat verhaal halen bij PostNL. Lukt het hem wel om de pakketjes boven water te krijgen?

Copper Pan

Als je de reclames van Copper Pan moet geloven, blijft eten met de Copper Pan niet meer aan je pan plakken. En dus zou je een eitje kunnen bakken zonder dat er boter of olie nodig is, terwijl de pan er vlekkeloos uit blijft zien.

Ook zou je met een vork over de bodem kunnen krassen, zonder dat je krassen in de pan krijgt. Als laatste zou de pan zo stevig zijn dat je er met een auto er overheen kan rijden. Tijd voor Fons om het te testen.

Yarden

Afgelopen vrijdag kwam het nieuws naar buiten dat Yarden nabestaanden duizenden euro's extra laat betalen voor een uitvaart. Radar besteedde zaterdag ook aandacht aan de dure uitvaarten van Yarden in de radio-uitzending. 'Het geeft een soort onrust. Ik heb mijn dochters op het hart gedrukt dat ze moeten oppassen met wat ze tekenen als het zover is.'

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant