Radio-uitzending 04-02-2017

Radio-uitzending 04-02-2017

Hoe maak je de beste keus voor voortgezet onderwijs?

Ouders die kinderen in groep acht hebben moeten de komende weken een belangrijke keus maken. Naar welke school voor voortgezet onderwijs stuur je je kind? Ga je naar een open dag, zoek je ervaringen van andere ouders of speur je internet af naar de beste school? Hoe zorg je dat je de beste keus maakt voor je kind? Die vraag stellen we in de uitzending en we praten erover met een ervaringsdeskundige.

Wat is gojicream?

Gojicream is een nieuw middeltje dat zou moeten zorgen voor een gezonde huid. Daarnaast zou de crème tekenen van veroudering verminderen, zoals rimpels. De tube van vijftig milliliter is niet goedkoop met een prijs van vijftig euro. Werkt het of is het pure onzin? We gingen de straat op en vroegen mensen of zij hier weleens van gehoord hadden.

Tientallen klachten over internetprovider Fiber

Het regent klachten over Fiber. Consumenten klagen, met name op het Radar Forum, over slechte bereikbaarheid van de klantenservice via de telefoon en chat. Mensen worden niet teruggebeld en gemaakte afspraken omtrent levering worden niet nagekomen. Eenmaal geleverd werkt de televisie-, internet- of de telefoonverbinding niet. Daarnaast blijkt het opzeggen van het contract met aangetekende brieven lastig.

Fragmenten