Radio-uitzending 10-06-2017

Radio-uitzending 10-06-2017

Zaterdag in onze uitzending geven we tips voor het opruimen van je smartphone of computer. Een opgeruimde en overzichtelijke computer werkt veel prettiger namelijk. Verder: waarom heb je een energielabel nodig voor je huis. Ook: veel klachten over Neckermann.com. De webwinkel levert niet en betaalt niet terug.

Neckermann.com levert niet en betaalt niet terug

Radar ontvangt de afgelopen weken veel klachten van consumenten dia via webwinkel Neckermann.com producten bestellen. Neckermann.com levert vervolgens niets, maar betaalt ook niet terug. Ook wordt er geklaagd over de slechte bereikbaarheid van de klantenservice. Aangezien ook wij geen contact kregen, gingen we langs bij het bedrijf kantoor in Naarden om het gesprek aan te gaan met de directeur.

Waarom heb je een energielabel nodig voor je huis?

Als je een huis gaat verkopen moet dat een energielabel hebben. Dat is wettelijk verplicht. Wat is het verschil tussen een voorlopig en definitief energielabel? Wat houdt dat label in, hoe kom je er aan, wat kost het en hoe krijg je een 'groener' label?

Opgeruimd staat netjes: zo zorg jij voor een overzichtelijk apparaat

Hoe hou jij je computer, smartphone of tablet overzichtelijk? Maak jij overal mappen voor in je mailprogramma, groepeer je apps of hou je je bureaublad op je computer lekker schoon? Hoe categoriseer je foto's? We geven tips!

Fragmenten