Radio-uitzending 13-01-2018

Zaterdag in de radio-uitzending vertellen we je hoe je betaalbaar op wintersport kan. Dat is voor velen toch nog erg duur. Ook: waarom compenseert een verzekeraar een gestolen telefoon niet en wat doe je als je geen reclamefolders krijgt terwijl je die wel wil hebben?

Tips voor een betaalbare wintersport

Veel mensen willen graag op wintersport, maar vinden dat veel te duur. Hoe kan je toch betaalbaar een aantal dagen van de wondere witte wereld genieten? Samen met de Nederlandse Ski Vereniging zetten we tips op een rijtje.

Verzekeraar vergoedt gestolen telefoon niet

Tegenwoordig schieten we het gros van onze foto's met onze smartphone. Als je telefoon dan ook nog gestolen wordt, wat moet je dan doen? Dan klop je aan bij je verzekeraar waar je verzekerd bent tegen diefstal, maar die blijkt niet uit te keren. Waarom niet?

Geen reclamefolders gekregen: wat te doen?

Wat moet je doen als je geen reclamefolders hebt gekregen terwijl je die wel wil hebben? Of krijg je ze veel te laat? Of ontvang jij toch reclamefolders terwijl je een Nee/Nee-sticker op je brievenbus hebt? In de uitzending hoor je alles over reclamefolders.

Fragmenten