toggle menu

Radio-uitzending 14-01-2017

Zo doe je dat: bespaar honderden euro's op je energierekening

Een van onze grootste kostenposten is de energierekening. Met een paar simpele handelingen kan je hier al een berg geld op besparen, maar hoe doe je dat precies? Moet je elk jaar overstappen van energieleverancier? Zijn zonnepanelen de beste optie? Kan je beter een warme trui aantrekken? Wij stellen die vraag, zoeken het uit en delen jullie tips.

Duizenden gedupeerden door verdwijnen cannabisolie uit zorgverzekering

Cannabisolie, of wietolie, is een medicijn dat gebruikt wordt door 5000 mensen die last hebben van chronische pijn. Het medicijn, dat 45.000 keer per jaar wordt uitgegeven, is alleen op doktersrecept verkrijgbaar en zat vorig jaar nog in de zorgverzekering. Vanaf 1 januari 2017 wordt het medicijn niet meer vergoed. Patiënten die het medicijn gebruiken draaien nu zelf op voor de kosten van meer dan €2000 per jaar.

Wie wint de Loden Radioleeuw?

Welk bedrijf heeft het meest irritante radiospotje van het jaar? Voor de Loden Radioleeuw 2016 zijn Kruidvat, Incentro, Pearle, Fiat en Vodafone genomineerd. Consumenten hebben de afgelopen weken kunnen stemmen, maar wie gaat er met de prijs aan de haal? In onze uitzending hoor je de winnaar.

Fragmenten