Radio-uitzending 14-09-2019

Zaterdag in de uitzending gaat het over Yarden. Na de uitzending in augustus hebben veel ontevreden klanten zich gemeld over de wijzigingen in hun pakket. Verder: wat hebben ouderen geregeld voor hun oude dag? Trouw deed onderzoek en deelt de resultaten. Ook: tips voor een fietsvakantie.

Wat hebben ouderen geregeld voor hun oude dag?

Ouderen worden ouder en blijven langer op zichzelf wonen, maar ze blijken niets geregeld te hebben voor het leven na hun pensioen. Dat blijkt uit onderzoek van Trouw. De personeelstekorten in de zorg nemen enorm toe de komende jaren, het aantal mantelzorgers neemt af, maar wie moet zorgen voor goede zorg? 

Tips voor een geslaagde fietsvakantie

Vrijheid blijheid zou een fietsvakantie moeten zijn. Je kan gaan en staan waar je wil en je kan kiezen of je elke nacht in een hotel slaapt of je tentje opzet langs de kant van de weg. Wat doe je als je fietspech hebt? Of ineens een lekke band hebt? Hoe bereid je je daarop voor? We geven je tips.

Yarden: klanten verweren zich tegen poliswijziging

In augustus besteedde Radar aandacht aan uitvaartverzekeraar Yarden. Die pastte de polisvoorwaarden aan waardoor 380.000 klanten niet meer het pakket krijgen waar ze jarenlang voor hebben betaald. Sinds de uitzending komen gedupeerden massaal in verweer. Hoe staat het er nu voor? 

Fragmenten