toggle menu

Radio-uitzending 15-04-2017

Radio-uitzending 15-04-2017

Zaterdag in onze uitzending aandacht voor ontevreden bewoners van de Vondelflat in Groningen. Zij vinden het eten van cateraar ZINN niet lekker en willen betere maaltijden. Ook: hoe houd jij muggen buiten de deur? We geven praktische tips. Verder: hoeveel aanmeldingen zijn er voor de extra trekking voor misleide deelnemers van de Staatsloterij?

Hoe houd jij muggen buiten de deur?

Het jaarlijkse muggenseizoen staat weer voor de deur. Hoe houd je die beesten buiten de deur en hoe voorkom je dat je gestoken wordt? We geven praktische tips hoe je muggen in en om je huis kunt weren.

Bewoners Groningse Vondelflat ontketenen maaltijdrel

Ophef vorige week in Groningen waar een deel van de bewoners van de Vondelflat geen maaltijden meer willen afnemen van leverancier ZINN. Zij willen overstappen naar een andere leverancier, De Jacobijn, die lekkerdere maaltijden kookt. De directie van de flat heeft cateraar De Jacobijn de toegang ontzegd en bewoners gesommeerd geen maaltijden daarvan af te nemen op straffe van vijfhonderd euro per dag.

Update bijzondere trekking Staatsloterij

Afgelopen maandag zag je in onze televisie-uitzending dat de Staatsloterij met een bijzondere trekking komt voor misleide gebruikers in de periode 2000 tot en met 2007. Hoeveel mensen hebben zich inmiddels aangemeld?

Veel meldingen over kastjes Nonstopplayer.nl

Met de kastjes van Nonstopplayer.nl kan je films en series streamen, maar ook live televisie van onder meer populaire zenders als Fox Sports en Ziggo Sport kijken. Radar ontvangt veel meldingen van consumenten die het kastje besteld hebben, maar niet geleverd krijgen. Afgezien daarvan: mag je eigenlijk in het bezit zijn van zo'n kastje of er gebruik van maken of zijn ze zelfs illegaal? Hoe werken deze kastjes? Wat vindt de Autoriteit Consument & Markt er van? Radar geeft antwoorden op deze vragen.

Fragmenten