toggle menu

Radio-uitzending 16-09-2017

Radio-uitzending 16-09-2017

Zaterdag in onze uitzending kijken we naar de behandelkosten bij dierenartsen. Zijn die kosten overal gelijk of moet je rondshoppen? Verder geven we je tips hoe je je draadloze internetverbinding verbetert en praten we over reisorganisatie CityTijger. Die blijkt geen reizen meer uit te voeren en daarmee veel gedupeerden achter te laten.

Hoe zorg je voor een goede draadloze internetverbinding?

Het gros van Nederland is verbonden met internet. In onze huizen gaan we steeds vaker over op draadloos internet, maar dat is niet altijd even snel en het bereik is ook niet overal in huis even fantastisch. We hebben tips hoe je dat kan verbeteren.

CityTijger laat veel gedupeerden achter

Reisorganisatie CityTijger stopt met het uitvoeren van reizen. Dat liet het bedrijf vorige week weten aan reizigers en daarmee blijven veel gedupeerden achter. De reis gaat niet meer door terwijl er vele honderden euro's betaald zijn. CityTijger is niet aangesloten bij een garantiefonds of de ANVR.

Hoe groot verschillen de behandelkosten bij dierenartsen?

Als je hond, bijvoorbeeld, gesteriliseerd moet worden, kan het wel eens lonen om verschillende dierenartsen te benaderen. Een consument wees ons op behoorlijke prijsverschillen tussen de verschillende praktijken. Radar deed een steekproef en belde het hele land door naar dierenartspraktijken om te kijken of dat echt zo is.

Fragmenten