Radio-uitzending 16-12-2017

Radio-uitzending 16-12-2017

Zaterdag in de radio-uitzending gaan we een kerstdiner bereiden met de Kok des Vaderlands, Pierre Wind. Hij geeft tips voor een lekkere maaltijd. Verder: rolstoelassistentie op het vliegveld is niet altijd goed geregeld. Ook: welke financiële zaken moet je dit jaar nog regelen voor voordeel in 2018?

Rolstoelassistentie op vliegveld niet altijd goed geregeld

Wie in een rolstoel zit kan assistentie aanvragen voor op het vliegveld. Bij wie regel je dat? Het vliegveld of de luchtvaartmaatschappij? Dat blijkt niet altijd goed geregeld. Mensen moeten soms uren wachten waardoor men de vlucht mist of zelfs moet overnachten op het vliegveld.

Financiële eindejaarstips: dit moet je nog regelen

Aan het eind van 2017 zijn er allerlei financiële zaken die je dit jaar nog moet regelen om in 2018 fiscaal voordeel van te hebben. Samen met een deskundige bespreken we de belangrijkste financiële wijzigingen van volgend jaar.

Hoe bereidt je een kerstdiner met producten die je al hebt?

Die vraag leggen we voor aan de Kok des Vaderlands, Pierre Wind. Hij laat zien dat je met doodeenvoudige producten die je nog gewoon in je keukenkastje hebt staan of in je koelkast hebt liggen, een heel lekker kerstdiner kan maken.

Fragmenten