Radio-uitzending 22-09-2018

Zaterdag in de uitzending het antwoord op de vraag waarom ING de TAN-codes afschaft. Verder: Activa Finance is de opvolger van incassobemiddelaar Direct Solutions. Er komen weer veel klachten binnen. Ook: hoe krijg je een stralend wit gebit?

Hoe krijg je een stralend wit gebit?

Wat moet je doen om die Hollywoodglimlach te krijgen waar je altijd van hebt gedroomd? Is tandpasta met whitening de beste optie? Moet je elke dag flossen? Hoe voorkom je tandsteen? Samen met een mondhygiënist geven we antwoord op die vragen.

ING schaft TAN-codes af

Waarom schaft ING na dertig jaar de TAN-codes af? Veel mensen, met name ouderen, zijn niet blij met die beslissing. Zij hebben het gevoel gedwongen te worden om een dure smartphone of tablet te kopen. ING reageert in de uitzending op vragen van luisteraars. 

Veel klachten over Activa Finance

Activa Finance belt argeloze consumenten met het verzoek een vordering te betalen van meer dan tweehonderd euro. Het zou gaan om een hotelbon van Pronea, maar consumenten hebben geen flauw idee. Er wordt in het gesprek al snel gedreigd met een deurwaarder. Activa Finance is van dezelfde eigenaar als Direct Solutions, de incassobemiddelaar waar we al twee keer eerder aandacht aan besteed hebben.

Fragmenten