toggle menu

Radio-uitzending 23-06-2018

Zaterdag in de uitzending hebben we het over VakantieGarant. Dat bedrijf stuurt torenhoge rekeningen voor niet-bestaande overeenkomsten. Verder: antwoord op de vraag hoe je geld van je OV-chipkaart terugkrijgt en tips om je huis op te ruimen.

Vraag & Antwoord: hoe krijg je geld van je OV-chipkaart terug?

In de nieuwe rubriek Vraag & Antwoord krijgen consumenten antwoord op korte vragen. Hoe krijg je bijvoorbeeld geld terug van een anonieme OV-chipkaart?

VakantieGarant belt je en stuurt rekening van 349 euro

Je wordt gebeld met een prachtige aanbieding: je mag een bungalow ergens in Europa uitzoeken en daar twee weken verblijven voor maar 349 euro. Het klinkt goed, maar je hebt er eigenlijk geen interesse in en slaat het aanbod af. Wel zeg je dat ze je vrijblijvend informatie mogen sturen. In plaats daarvan krijg je een rekening van 349 euro. 'Inschrijfgeld', zegt VakantieGarant.

Tips om je huis op te ruimen

Opruimcoach Karin van Duuren weet precies hoe je je huis moet opruimen. Ze geeft tips waar je het slingerende sleepgoed, op de grond gevallen kleren, vuile borden en andere rommel moet laten. Ook geeft ze praktische informatie hoe je het best kan beginnen en hoe je je huis opgeruimd kan houden.

Fragmenten

Updates ontvangen over dit onderwerp?

Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp.