toggle menu

Radio-uitzending 28-04-2018

Zaterdag in de uitzending hebben we het over webshop BALR. Bestellen is geen probleem, maar retourneren wel als je met een kortingscode bestelt. Dat kan namelijk niet. Verder: waar moet je op letten als je een tweedehands auto koopt en mag je een vuurwerkopslag bouwen in een oud winkelpand midden in het centrum van een stad?

Waar moet je op letten als je een tweedehands auto koopt?

Je ziet een mooie tweedehands auto bij een handelaar of garage. Het liefst wil je hem meteen kopen, maar waar moet je eigenlijk op letten? Samen met een occasiondeskundige vertellen we je de aandachtspunten.

Retourneren bij webshop BALR blijkt ineens niet meer mogelijk

Je vindt op internet een kortingscode van maar liefst 60% bij webshop BALR. Het bestellen verloopt allemaal prima, maar als je je bestelling (deels) wil retourneren blijkt dat ineens niet te kunnen. BALR wijst de retournering af, omdat je een kortingscode hebt gebruikt. Mag dat zomaar? BALR is de webshop van ex-voetballer Demy de Zeeuw. Ook Gregory van der Wiel en Eljero Elia hebben zich aan dit merk verbonden.

Mag je vuurwerkopslag bouwen in oud winkelpand?

De gemeente Coevorden heeft een vergunning afgegeven voor de opslag van vuurwerk in het oude centrum van de stad. Een ondernemer mag in een voormalige winkel een vuurwerkbunker bouwen om er 2000 kilo vuurwerk in op te slaan. De buren zijn furieus over de plannen en begrijpen niet dat de gemeente dit op deze plek toestaat. Mag hetgeen de gemeente toestaat wel?

Fragmenten