Radio-uitzending 30-09-2017

Radio-uitzending 30-09-2017

Zaterdag in de uitzending bespreken we de Seniorenvoordeelpas. Krijg je hiermee echt minimaal 500 euro korting per jaar? Ook bespreken we aan welke regels webshops zich moeten houden als het gaat om het retourneren van je online aankoop. En als je wilt stoppen met roken, wat is dan de meest succesvolle manier?

Levert de Seniorenvoordeelpas echt voordeel op?  

Dat vragen veel consumenten zich af. Je schaft de Seniorenvoordeelpas aan voor 23,95 per jaar. Ze beloven een jaarlijkse besparing van minimaal 500 euro én een exclusieve ledenkorting bij 150 verschillende webwinkels. Kunnen zij deze beloften waarmaken?

Geactiveerde koolcapsules: werkt dat?

Het is dé nieuwste trend op detoxgebied: het slikken van geactiveerde kool, het restant van verbrand hout of kokos. Het zou helpen tegen gasvorming en het zou natuurlijk ontgiften, omdat deze koolstoffen gif absorbeert in het lichaam. Werkt het echt? We vragen het Frank Vleggaar, maag-darm-leverarts van het UMC Utrecht.

Hoe stop je met roken?

Bijna 3 miljoen Nederlanders roken. 81% van die mensen wil daarmee stoppen, maar slechts een kleine groep slaagt hierin. Het initiatief Stoptober biedt rokers de kans om gedurende 28 dagen gezamenlijk te stoppen. Verslavingsarts Robert van de Graaf is stopcoach tijdens Stoptober en we vragen hem wat de meest effectieve manier is om te stoppen met roken?

Fragmenten