toggle menu

Radio-uitzending 30-11-2019

Zaterdag in de uitzending hoor je of een deurwaarder 80 euro mag rekenen als het bedrijf, waarvoor jouw schuld wordt geïnd, van naam verandert. Verder: hoe kom je van huiduitslag af en financiële eindejaarstips 2019. 

Schuld verhoogd door naamsverandering?

Je hebt een openstaande schuld die je netjes via een betalingsregeling aan het afbetalen bent. Dan komt er een deurwaarder aan de deur die vertelt dat het bedrijf waarvoor de schuld geïnd wordt, verandert van naam. Geen probleem zou je denken, maar jij moet de kosten van bijna 80 euro betalen. Waarom worden mensen op die manier toch nog verder in de schulden geduwd? 

Wat moet jij op financieel vlak dit jaar nog regelen?

Het einde van het jaar is in zicht en dus de hoogste tijd om de financiën op te maken. Wat moet jij dit jaar nog regelen om in 2020 financieel voordeel te hebben? Samen met financieel expert Jeroen Wolfsen bespreken we de belangrijkste vragen van consumenten én geven we ook antwoorden.

Hoe kom je van huiduitslag af?

Rode vlekken, bultjes, jeuk en huidschilfers. Weet jij hoe je eraan komt en hoe gaat die huiduitslag dan weer weg? Heb jij je eigen huismiddeltjes ervoor? Wanneer ga je er toch maar even mee naar je huisarts? Dermatoloog Menno Gaastra geeft praktische tips.

Fragmenten