Route Mobiel

Nu de vakantie is weer voorbij is heeft Radar de balans opgemaakt betreft pechdiensten. We schakelden ons testpanel in om te zien welke pechdienst het beste scoort. Kan Routemobiel aan zijn verwachtingen voldoen?

Forumreacties (48)

Wil jij meepraten over dit onderwerp? Dat kan op ons forum!

Reageer op het forum
 • R
  • Radar
  • Site Admin
  • 22-09-2008 14:46
  Nu de vakantie is weer voorbij is heeft Radar de balans opgemaakt betreft pechdiensten. We schakelden ons testpanel in om te zien welke pechdienst het beste scoort. Kan Routemobiel aan zijn verwachtingen voldoen?

  Radar, maandag 22 september, 20.30 uur op Nederland 1
 • M
  • mattie
  • 22-09-2008 19:53
  Hallo Radar!
  Vorig jaar januari zijn wij overgestapt van de ANWB naar Route Mobiel voor het hele pakket!
  Wij zijn in mei vertrokken naar zuid frankrijk en onderweg in de buurt van Parijs gestopt om een markt te bezoeken!
  Alle voorzorgen genomen,alles uit de auto zelfs het handschoenenvakje open gedaan!
  Bij terugkomst,JA HOOR,raam doorgeslagen!
  Route Mobiel bellen bellen bellen,nee hoor we moesten maar de politie bellen!
  Wij zijn geen van beiden de Franse taal machtig,en Route Mobiel kon verder niets voordat wij de politie erbij hadden gehaald(ook geen politie bellen)!
  Maar Hoe???todat enige uren later om hulp vragen wij een passant na uitleg met handen en voeten bereid vonden dat voor ons te doen met onze mobiel!
  Vanaf de Politie weer bellen etc etc! werd ons een nummer doorgegeven die wij later die dag zelf moesten bellen voor reparatie,dat zou die dag nog kunnen of uiterlijk maandag(het gebeurde op zaterdag) na onophoudelijk geprobeert te hebben deze mensen te bereiken,heel gebrekkig Engels van hun kant,hebben wij hun duidelijk kunnen maken wat de afspraak was met Route Mobiel<ooo maar daar was geen sprake van,ze hadden het heel druk en dat duurde nog zeker een week,maar zelfs dat konden ze niet beloven!!
  Weer Route Mobiel bellen bellen....dan moesten we voor die tijd maar een hotelletje nemen en de auto met het open raam dicht tegen de muur zetten?? na proberen uit te leggen dat dan onze vakantie voorbij was,en dat wij niet van plan waren om een week of meer in zon gehucht te zitten zonder vervoer(buiten parijs) en of je uberhaupt bij een hotel zon parkeerplaats kon vinden?? en Route Mobiel verder niets wou doen,zijn wij in wanhoop midden in de nacht terug gereden naar Nederland zonder raam!!
  Ik kan u vertellen dat was geen pretje!!
  Onze vakantie was verpest,en het heeft ons een hoop geld gekost!!
  Terug,klacht ingediend excuses gekregen,verder niets!!
  En het was een incident,voordeel van de twijfel gegeven tot het volgende gebeurde!!
  Word vervolgd
 • J
  • jor
  • 22-09-2008 20:13
  Ik ben nu een kleine 25 jaar lid van de ANWB en als ik dit soort verhalen hoor/zie ben ik blij dat ik niet gekozen heb voor een paar euro's goedkoper bij RouteMobiel. 😀
Alle reacties (48)

Ook interessant