toggle menu

Telefoonteam

Bezwaarprocedure Gastouderbureau Appelbloesem

Naar aanleiding van onze uitzending over de het terugbetalen van de kinderopvangtoeslag voor ouders die zich hadden aangesloten bij de Appelbloesem, hebben veel ouders zich gemeld bij het Steunpunt Kinderopvangtoeslag. Belastingconsulente Marjan ten Hagen heeft niet stilgezeten. Afgelopen donderdag heeft de Belastingdienst ingestemd met een gezamelijke procedure, die het steunpunt namens de gedupeerde ouders zal voeren. Ouders die zich bij het steunpunt hebben gemeld of nog melden kunnen in deze procedure participeren. Aanmelden kan nog tot tot 18 oktober 2010. Ga hiervoor naar deze website

Oproep: SMS-diensten

Het is al jarenlang een probleem maar Radar krijgt er nog dagelijks heel vaak klachten over: ongewenste sms-diensten. Mensen zitten om wat voor reden dan ook plots vast aan een duur sms-abonnement, zonder dat ze daarom gevraagd hebben. En dat kan behoorlijk in de kosten lopen!

Vul hier hier het formulier in.

Oproep: Rabobank hypotheek en polis

Heeft u een Rabobank hypotheek, of een andersoortig krediet bij de Rabobank en komt u erachter dat deze lening hoger is dan u eigenlijk kunt dragen? En/of is er bij die lening ook nog een verkeerde kredietbeschermingsverzekering verstrekt?

Vul dan ons formulier in.

Ook interessant