toggle menu

Telefoonteam

De onderwerpen van het Telefoonteam: Editie Enigma, Queens of the Road, en anticonceptie.

Editie Enigma

Eind september besteedde Radar al aandacht aan Editie Enigma. Bij het accepteren van een proefnummer op Editie Enigma zit je ook direct aan een abonnement vast. Opzeggen van het abonnement was simpel, gewoon je proefnummer terugsturen. Helaas was dit moeilijker dan het leek. 

Op dit moment maakt Editie Enigma het mensen nog steeds moeilijk. Wanneer je jaarabonnement afloopt, krijg je meteen een factuur voor de volgende dertien edities. Door deze factuur lijkt het dat je verplicht bent om nog een heel jaar abonnee te blijven. Terwijl per maand kan worden opgezegd. Na het opzeggen loopt het abonnement echter nog wel drie maanden door.  

Queens of the Road

Queens of the road is een ‘autoverzekering voor vrouwen’. Doordat er te veel schade werd gereden is Queens gestopt per 1 januari. Hierdoor gingen de bestaande polissen over in een ander product, waardoor de premie met 32 procent steeg. 

Bij een premiestijging mag je als klant de verzekering opzeggen. Doordat Queens zelf ruim drie weken te laat was met de communicatie hierover, waren de verzekerden automatisch te laat met opzeggen. 

Queens gaat contact opnemen met een paar honderd verzekerden voor wie dit relevant is. Zij krijgen hierover een aparte brief waarmee zij met terugwerkende kracht kunnen opzeggen.  

En Jeroen deed een oproep om de gezondheidsklachten omtrent het gebruik van de anticonceptie pil.

Meer over:

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant