toggle menu

Telefoonteam

Wim en zijn team inventariseren ook vanavond weer al uw consumentenproblemen. U kunt ze bellen op maandagavond tussen 19.30 en 22.00 uur op 0800 - 1343.

Sun'n Tan

Twee weken geleden hadden we het over Sun 'n' Tan. Dat was een zonnebrandproduct waar we veel klachten over kregen. We lieten in de uitzending zien dat mensen ernstige brandwonden opliepen van het middel. We hebben toen ook de VWA ingeschakeld en die heeft vorige week besloten om te zorgen dat het middel volledig uit de handel wordt gehaald. Inmiddels is de levering naar de verkoopkanalen al gestaakt en de VWA gaat het naaar alle waarschijnlijkheid ook actief uit de winkels halen.

Actie Online en Bol.com

Bij het verlengen van haar internetabonnement bij Online kon mevrouw Schotpoort iets bestellen bij Bol.com. Dat deed ze ook: ze koos een e-reader ter waarde van 180 euro. Pas na drie weken kreeg ze bericht dat de e-reader uit productie was gehaald. Ze kreeg een cadeaubon van 100 euro, maar was hier natuurlijk niet tevreden mee. We hebben gebeld met Online en die laat in een schriftelijke reactie weten dat mevrouw Schotpoort volgende week alsnog zal ontvangen.

Ook interessant